Opmerkelijk

Pech voor koopjesjagers: klanten Leen Bakker krijgen geen spotgoedkope hoogslaper

30 juli 2017 14:21 Aangepast: 31 juli 2017 13:05
Beeld © Leen Bakker

Slecht nieuws voor koopjesjagers die gisteravond een spotgoedkope hoogslaper kochten op de website van Leen Bakker. De woonwinkelketen zegt dat de enorme korting het gevolg was van een technische fout en dat de koop niet doorgaat.

Op de site van Leen Bakker verschenen gisteravond hoogslapers voor opmerkelijke prijzen. De ene hoogslaper kostte ineens 99.999 euro, een ander type werd juist aangeboden met een korting van 92 procent. Die kostte in plaats van 319 euro ineens nog maar 24 euro.

Moeders in rep en roer

Marleen bestelde er twee voor haar zoontje Jari, vertelde ze eerder vandaag aan RTL Nieuws. "Er zijn misschien wel duizend moeders die zo'n hoogslaper besteld hebben. De verschillende moedergroepen op Facebook waarbij ik ben aangesloten, waren in rep en roer." Ze noemde de actie 'eigenlijk te mooi om waar te zijn'.

Thumbnail

Leen Bakker laat nu weten dat het inderdaad ging om een fout. "Er is iets niet helemaal goed gegaan", zegt een woordvoerster van het bedrijf. "We waren van plan om 20 tot 50 procent korting te geven op onze matrassen. Omdat deze hoogslapers ook een matras bevatten, stapelde het systeem om een nog onverklaarbare reden korting op korting." Hoe het mogelijk is dat er ook hoogslapers voor 99.999 euro op de site verschenen, is niet bekend.

Excuses

Hoeveel klanten hebben toegehapt, weet Leen Bakker niet. Alle gedupeerden krijgen morgen een mail waarin het bedrijf excuses maakt voor de fout. De woonwikelketen denkt nog na over een goedmakertje voor de teleurgestelde klanten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`