Opmerkelijk

Identieke tweelingbroers trouwen met eeneiige tweelingzussen: 'Een magische klik'

23 februari 2018 09:28 Aangepast: 05 maart 2018 01:28
Josh en Jeremy Salyers en Brittany en Briana

Een unieke verloving in Amerika: de eeneiige tweelingbroers Josh en Jeremy hebben de identieke tweelingzussen Brittany en Briana op hetzelfde moment ten huwelijk gevraagd. "We geloven alle vier in het bestaan van soulmates. Vanaf het allereerste moment voelden we die magische klik."

De 34-jarige Josh en Jeremy ontmoetten de 31-jarige tweelingzussen Brittany en Briana afgelopen zomer op een festival voor tweelingen in het Amerikaanse Ohio. De vonken sprongen direct over. Het was voor zowel de tweelingzussen als de tweelingbroers liefde op het eerste gezicht.

Al snel ging het viertal daten. Soms apart, maar vaak ook met z'n vieren.

Wederzijdse liefde

Omdat de liefde wederzijds bleek, vroegen Josh en Jeremy vorige week de zussen tegelijkertijd ten huwelijk. In het toepasselijke Twin Lakes State Park in de staat Virginia. Ze hadden de zussen wijsgemaakt dat ze een reclamefilmpje zouden opnemen in het park. Toen de regisseur actie riep, gingen de broers tegelijkertijd door hun knieën om de zussen ten huwelijk te vragen.

"We schreeuwden allebei ja", zegt Brittany tegen The Idenpendent. "Het was een van de meest magische momenten uit mijn leven", vult Briana aan. De zussen werken allebei bij hetzelfde advocatenkantoor.

Soulmates

Briana vervolgt: "We geloven dat we echte soulmates zijn. We voelden vanaf het allereerste moment die continue connectie met elkaar."

Het viertal gaat in de zomer trouwen. Er komt, hoe verrassend, een gezamenlijke bruiloft.  Het huwelijk zal zijn in het toepasselijke stadje Twinsburg.

Meer op rtlnieuws.nl:
Mysterieus verhaal van gescheiden tweeling: 'Ik zag dat het mijn broer was, maar voelde het niet'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore