Opmerkelijk

Roze mandje moet supermarktklanten aan date helpen voor Valentijnsdag

07 februari 2018 17:13 Aangepast: 24 februari 2018 13:14
Beeld © Rion de Boer

Roze winkelmandjes in een Jumbo in Woerden moeten single klanten helpen aan een date voor Valentijnsdag. Klanten die nog op zoek zijn, kunnen in de supermarkt hun boodschappen doen met het mandje, zodat andere klanten weten dat ze een kans maken.

Op die manier vinden de klanten hopelijk hun grote liefde. Tot nu toe is dat nog niet gebeurd, zegt kassamanager van de supermarkt Rion de Boer. "Het idee van de roze mandjes ontstond vorig jaar als geintje. Het was bijna Valentijnsdag en we wilden iets leuks doen. Helaas heeft dat toen niet geleid tot een afspraakje."

Zingende poppen

Rion zou het wel heel erg leuk vinden als twee klanten met elkaar op date gaan dankzij de actie. "We hebben er heel veel aandacht voor gekregen, dus misschien helpt dat wel. Maar de klanten zijn er eigenlijk nauwelijks bewust mee bezig. Ze pakken het mandje dat ze als eerste zien, maar ik denk niet dat ze expres een roze mandje pakken omdat ze niet meer single willen zijn."

Wie weet leidt het wel tot een liefde onder de medewerkers, zegt ze. "Er zijn wel vaker stelletjes ontstaan tussen onze collega's, dus misschien moeten wij met de roze mandjes gaan lopen."

Meer op rtlnieuws.nl:

`