Opmerkelijk

BMW-liefhebber parkeert auto in woonkamer om orkaan Matthew

11 oktober 2016 16:54 Aangepast: 11 oktober 2016 17:25
Beeld © Eigen foto

De trotse eigenaar van een dikke BMW heeft zijn auto beschermd tegen orkaan Matthew door 'm in zijn huiskamer te parkeren. Dat zorgde voor bijzondere plaatjes en een hoop argwaan. Veel mensen dachten namelijk dat de foto's nep waren die de Amerikaan op Instagram deelde, maar niets is minder waar.

Met orkaan Matthew in aantocht nam BMW-liefhebber Randy vrijdag geen enkel risico. Hij is de trotse eigenaar van een BMW E30 M3, een zeer geliefde auto onder verzamelaars. Randy zette zijn auto in de woonkamer en fotografeerde het opmerkelijke tafereel. Dat leidde tot vragen bij veel van zijn volgers op Instagram. Hoe kreeg hij die BMW in z'n woonkamer? Waarom stond die auto daar überhaupt? Had die man niet een vrouw of vriendin om hem tegen te houden?

 

#shefits

Een foto die is geplaatst door Randy (@jalilsup) op

 

#hurricanematthew #breakfast #afterthestorm

Een foto die is geplaatst door Randy (@jalilsup) op

Beleggingsobject

Randy uit de Amerikaanse staat Florida verzekert de Amerikaanse site Jalopnik dat het allemaal echt is. "Ik nam gewoon geen enkel risico met mijn E30. Deze auto is mijn ziel en zaligheid en ik hoop er nog jaren in te kunnen rijden. Veel mensen laten hun E30 veilig in de garage staan als een beleggingsobject. Ik probeer er dagelijks in te rijden, precies waar auto's voor bedoeld zijn."

De man parkeerde zijn auto via de voordeur in zijn woonkamer. "Je zou kunnen zeggen dat ik precies de juiste woning heb gekocht om dit te kunnen doen. Gelukkig heb ik geen echtgenote die me had kunnen tegenhouden. Ik dacht dat mijn auto in huis parkeren zou voorkomen dat die schade zou oplopen. En gelukkig is dat inderdaad niet gebeurd."

 

#hurricanematthew #duringthestorm

Een foto die is geplaatst door Randy (@jalilsup) op

 

Yes this is real. -- @gearswitch for the laptop decal. #hurricanematthew #hurricaneprep #priorities #carguythings #e30m3

Een foto die is geplaatst door Randy (@jalilsup) op

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore