Ga naar de inhoud
Opmerkelijk

'Ufo' boven Los Angeles zorgde voor levensgevaarlijke kijkersfile

Beeld © YouTube

Wie ooit getuige is van een ufo, een meteoor of een raket en toevallig op een drukke snelweg rijdt, kan maar beter zijn medeweggebruikers goed in de gaten houden.

Die zullen net zo onder de indruk zijn als jij - en dan ligt een ongeluk op de loer. Dat bewijst onderstaande video, gemaakt tijdens de lancering van een satelliet door Elon Musk.

Die lancering, eergisteren, zorgde voor een hoop verwarring bij inwoners van Los Angeles. Zij ​bedachten de wildste theorieën over het felle licht boven de stad.

'Is deze man gek of zo?'

De bestuurder van de auto uit het filmpje heeft snel in de gaten dat het gaat om een raket. Ook heeft hij snel door wat zo'n verschijnsel voor effect heeft op het verkeer: vlak voor hem trapt iemand plotseling op de rem. "Is deze man gek, of zo?", hoor je hem zeggen. Ook andere automobilisten remmen om het fenomeen beter te bekijken. Al snel ontstaat een file en vlak daarna: een harde botsing.

Bekijk hier de video:

Sommige mensen op social media merken op dat Elon Musk, de man die verantwoordelijk was voor de raket, zelfrijdende auto's maakt die dit soort ongelukken normaal juist weet te voorkomen.

Verbazing in Los Angels vanwege 'ufo'

"Is het een ufo? Zijn het aliens? Of toch een raket uit Noord-Korea?" Inwoners van Los Angeles bedachten de wildste theorieën om het felle licht.