Opmerkelijk

'Als ik het over kon doen, had ik meer pedo's vermoord'

07 mei 2014 12:44 Aangepast: 09 mei 2014 18:17
Beeld © Politie VS

Een Amerikaans echtpaar is veroordeeld tot een levenslange celstraf voor de moord op een pedofiel en zijn vrouw. "De dag dat ik die pedofiel vermoordde, was de beste dag van mijn leven", zei Christine, de vrouwelijke helft van het moordenaarsduo.

Het echtpaar Moody uit de Amerikaanse staat North-Carolina bracht vorig jaar een pedofiel en zijn vrouw om het leven. In de rechtbank gaven ze toe dat de moord van tevoren goed was uitgedacht. Dat schrijft Daily Mail.

Spijt hebben ze niet. "Ik zou willen dat we er meer hadden vermoord", aldus Jeremy. "Ze kregen precies wat ze verdienden. Als ik het over kon doen, had ik er nog meer vermoord."

Nog een moord
De Moody’s hadden in diezelfde week nog een moord op een andere pedofiel gepland, maar daar werd door hun aanhouding een stokje voor gestoken.

Volgens de rechter zijn de twee schuldig aan moord, ontvoering, inbraak en verboden vuurwapenbezit. Het echtpaar vroeg de rechter nog wel om coulance. Ze hoopten op een celstraf van 30 jaar zodat ze hun kinderen nog in vrijheid zouden kunnen zien. Aan die wens werd geen gehoor gegeven.

ZIE OOK: Dr. Dre door het dolle: Ik ben miljardair (video)

 

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore