Opmerkelijk

Huisarts viert tienduizendste besnijdenis

05 maart 2015 17:44 Aangepast: 05 maart 2015 18:14
Beeld © ANP

Je bent bij haar als man op je kwetsbaarst, maar toch schreef deze huisarts uit Gouda een boek over alle mannen die ze in haar carrière heeft besneden: alle 10.000.

Vanochtend ging nummer  10.000 onder het mes. Naar eigen zeggen een Nederlands en Europees record. Reden voor een feestje en voor een feestelijke boekpresentatie van huisarts en besnijdenis-specialist Nathalie van Amsterdam.

Bovengemiddelde lengte
Haar boek heeft ze de toepasselijke naam 10.000 cabrio’s meegegeven. RTV Noord-Holland heeft alvast een kijkje in het boek mogen nemen en heeft geruststellend nieuws voor het ego van de Nederlandse man: jazeker, een Nederlandse penis heeft een bovengemiddelde lengte. Tenzij de man in kwestie overgewicht heeft. Dat is namelijk funest voor de maatvoering van het gereedschap.    

Overigens zit er uiteraard wel een serieuze toon in het boek: een besnijdenis is voor een islamitische jongen misschien wel de belangrijkste gebeurtenis in zijn leven en Van Amsterdam probeert westerlingen ook in die wereld een inkijkje te geven.
 

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore