Help ons onderzoek

Wat heb jij meegemaakt in de uitvaartbranche?

09 april 2019 17:58 Aangepast: 18 april 2019 14:29
Beeld © Thinkstock

Verzorgingstehuizen rekenen regelmatig extra kosten als een overleden bewoner in zijn kamer opgebaard wordt. Terwijl dat niet de bedoeling is. Dat blijkt uit onderzoek van de onderzoeksredactie van RTL Nieuws. Wij blijven onderzoek doen naar misstanden rond uitvaartzorg. Heb jij ooit iets meegemaakt in de uitvaartbranche? Dan horen wij graag je verhaal.

Meedoen met ons onderzoek?

Heb jij een vervelende ervaring met de uitvaartbranche? Of ben jij werkzaam in de uitvaartbranche en wil je je ervaringen met ons delen? Neem dan contact op met onze onderzoeksredactie. Dat kan op verschillende manieren.

Help ons onderzoek: contact met onze journalisten

Op deze pagina vragen we je vaker om mee te denken met ons onderzoek. Als je reageert, nemen we contact op om zo je verhaal te horen. Als je zelf een tip of idee hebt, kun je via deze pagina ook alle manieren vinden om met ons in contact te komen.

Is het een interview of niet?

Als we je hebben gesproken, wordt je informatie gebruikt voor het onderzoek. Natuurlijk worden al je gegevens vertrouwelijk behandeld. Jouw informatie komt nooit zonder toestemming in een artikel of tv-item.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore