Nederland

Oud-bajesklant: 'Seks met een gedetineerde is zoveel spannender'

15 oktober 2015 12:08 Aangepast: 15 oktober 2015 13:04
Martin Kok bedacht de seksservice.

Voor 150 euro een uurtje seks hebben met een bajesklant. Ex-crimineel Martin Kok zat 15 jaar vast en is nu een site gestart die het mogelijk maakt tegen betaling seks te hebben met gedetineerden. "Er is veel vraag naar."

Amsterdammer Kok (48) is het brein achter Snobz.nl, een datingsite waarin ook een escortservice wordt aangeboden. "Het idee is simpel. In de bajes zitten vrouwen en mannen die behoefte hebben aan een seksafspraak en bovendien wat bij willen verdienen. Dat kan ik dus regelen", vertelt Kok, bijgenaamd Martin de Stotteraar.

Betaling
Hij vervolgt: "Bajesklanten en lustzoekers kunnen mij bellen of mailen en ik maak een profiel aan. Het contact loopt via mijn website. De betaling moeten ze zelf regelen.'' Gemiddeld wordt er 150 euro per uur geboden. "Ik verdien alleen aan de advertenties op de site."

Volgens Kok is er veel behoefte aan een spannend avontuur met een bajesklant. "Veel mensen vinden het spannend om een gevangene te ontmoeten en hebben daar best wat geld voor over. Het is weer eens wat anders dan een date in de kroeg."

Op zoek naar genegenheid
De Amsterdammer zat zelf 15 jaar vast. In 1989 sloeg hij een man dood met een barkruk in een Volendams café. In 2001 was hij betrokken bij een schietpartij in de woning van zijn ex-vriendin, waarbij hij haar nieuwe vriend vermoordde.

Sinds 2010 is hij vrij. "Het gaat goed met me. Ik heb nu een vriendin en een zoontje. De zaken gaan goed."

Iedere maand een ander
In de tijd dat hij vastzat had hij geen relatie. Maar de behoefte aan liefde en seks was er wel. Kok ontmoette iedere maand een vrouw, daar kreeg hij ook regelmatig geld voor. "Ik had iedere maand een ander."

Hij bedacht in de cel het idee voor de seksservice. "Ook van mijn maten uit de gevangenis weet ik dat er veel behoefte aan is. Zij willen seks en geld. Dat kan ik voor ze regelen via deze site."

In de lucht
De website Snobz.nl is nu drie dagen in de lucht. Tot dusver staat er een vrouwelijke gevangene op de site. De vrouw vraagt 200 euro voor twee uur.

"Al 30.000 bezoekers hebben de site bezocht", weet de Amsterdammer. Als een lustzoeker en bajesklant samen worden gebracht, moeten zij elkaar eerst twee keer ontmoeten in de gevangenis om seks te mogen hebben. Dat gebeurt onder toezicht. Justitie heeft deze 'service' namelijk bedacht voor vaste partners.

Eigen ruimte 
Kok: "Pas tijdens de derde ontmoeting kunnen de twee intiem zijn, zonder toezicht. Je krijgt je eigen ruimte zonder dat iemand toekijkt. Het zijn echt de momenten waar je naar uitkijkt."

Dat zijn de regels voor gewone gevangenissen. In extra beveiligde gevangenissen zijn de regels strenger, zegt Kok.  

Succes
Justitie is niet blij met de site van Kok. "Daten is prima, maar tegen betaling seks hebben kan echt niet", zegt een woordvoerder. Volgens Kok is die kritiek onzin. "Wat ik doe, is legaal. Het is gewoon een kwestie van vraag en aanbod. En ik verzeker je: er is veel vraag naar."

Meer op rtlnieuws.nl

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore