EditieNL

Brandon klaagt date aan omdat ze zat te appen: 'Dat vind ik zó irritant'

18 mei 2017 13:53 Aangepast: 18 mei 2017 14:22
Brandon Vezmar Beeld © Facebook

Iedereen heeft wel eens een date gehad die niet lekker liep, maar bij de Texaanse Brandon Vezmar was het wel heel erg. Hij ergerde zich zo aan zijn date toen ze in de bioscoop zaten, dat hij haar nu aanklaagt.

Het stel had elkaar op een online dating-app ontmoet en gingen vorige week voor de eerste date naar de bioscoop. Al snel bleek dat de vrouw geen interesse had in de film óf haar date, want na 15 minuten begon ze op haar telefoon te kijken.

Een verschrikkelijke date

Brandon beweert dat zijn date haar telefoon 10 tot 20 keer in een kwartier gebruikte. "Dat vind ik één van de irritantste dingen die er is", vertelt hij aan American-Statesman. "Het was eigenlijk een helse date."

Zijn date zei dat ze berichtjes over en weer stuurde met een vriendin die ruzie had met haar vriend. Toen heeft Brandon aangaf dat hij er gek van werd zei ze dat ze haar vriendin niet kon negeren. Dus stelde Brandon voor dat ze maar beter kon vertrekken. Dat deed ze: ze verliet de zaal en kwam ook niet meer terug. 

Voor alles betaald

Aangezien Brandon het eten en de bioscoopkaartjes had betaald, appte hij haar de volgende dag om zijn geld terug te vragen. "Ik wil dat je me de 17 dollar voor het ticket en de 4 dollar voor de pizza terugbetaald", stuurde hij. "Zal dat lukken of moet ik via de rechtbank mijn geld terugeisen?" 

De vrouw weigert dat te doen. "Hij nam mij mee op date", zegt ze. Volgens de vrouw heeft Brandon ook contact opgenomen met haar zusje, om via haar zijn geld terug te krijgen. "Ik ben geen gemene vrouw", zegt ze. "Ik ben gewoon op date gegaan."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`