EditieNL

Natalie (23) neemt met make-up wraak op slapende vriend na stapavond

18 mei 2017 16:59 Aangepast: 18 mei 2017 17:07
Stephan en Natalie Beeld © Facebook @Natalie Weaver

Dat wraak ook heel grappig kan zijn, bewijst de 23-jarige Natalie Weaver uit Engeland. Zij zou samen met haar vriend wat gaan drinken, maar hij lag na een wilde stapavond zijn roes uit te slapen. Daarom besloot Natalie hem flink onder handen te nemen met haar make-up.

Met make-up, nepnagels en wimpers ging Natalie aan de slag, toen haar vriendje maar niet wakker wilde worden. De gehele make-over deelde ze op social media. "Hij is best blij met de reacties van alle mensen die de foto's zien. Ik dacht dat hij het erg zou vinden dat iedereen hem met make-up zou zien, maar hij vindt het geweldig", vertelt Natalie aan Daily Mail.

Feesten met vrienden

De avond voordat het stel samen op pad zou gaan, ging Stephan op stap met zijn vrienden. Hij kwam die ochtend daarop pas om een uur of zes terug. Vervolgens heeft hij bijna de hele dag geslapen. "Hij was zo moe dat hij continu in slaap viel. Ik verveelde mij dood en besloot wraak te nemen."

De hele dag was Natalie bezig met het bedenken van een wraakplan. Toen ze eindelijk bedacht had wat ze wilde doen, moest ze nog wel even wachten. Stephan was namelijk wakker geworden en ze zouden toch samen weg gaan. Maar ze keerden al na een korte tijd terug omdat hij te moe was. Vervolgens ging Natalie aan de slag met haar make-up.

'Mooie vrouw'

Stephan wist niet wat hem overkwam toen hij wakker werd. "Ik was erg in de war en wist niet of het nou een droom was of werkelijkheid", vertelt hij aan Daily Mail. "Ik wilde eigenlijk gewoon weer slapen, maar toen brak bij mij de paniek aan dat ik met deze nagels naar mijn werk moest." Gelukkig kon hij er uiteindelijk om lachen en complimenteerde hij zichzelf om zijn looks. "Ik zou er eigenlijk wel heel goed uitzien als vrouw". 

Natalie heeft er geen spijt van, maar is wel heel bang dat Stephan haar terugpakt. Ze heeft zelfs gezegd niet meer naar bed te durven voordat hij gaat slapen.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer lezen op editienl.nl:

`