Nederland

Ook volgend jaar gaat iedere paal er gewoon weer in

15 december 2015 10:28 Aangepast: 15 december 2015 12:52
Beeld © Slechtste Slogan

Het mag dan de allerslechtste slogan zijn van Nederland, 'iedere paal gaat erin' staat over een paar weken gewoon weer in het carnavalsblad van Oosterblokker. De eigenaar van het winnende heibedrijf laat zich niet uit het veld slaan door de twijfelachtige eretitel.

'Iedere paal gaat erin' van heibedrijf Steenman uit Oosterblokker (Noord-Holland) werd gisteravond uitgeroepen tot slechtste slogan van 2015. Veel mensen vonden hem smakeloos, de advertentie die - tot overmaat van ramp - achter op de wielerbroek van een vrouw staat.

Hoogtepunt
Eigenaar Vincent Steenman zegt dat hij de slogan volgend jaar gewoon weer laat afdrukken in het plaatselijke carnavalsblad. "De slogan is nu natuurlijk op z'n hoogtepunt qua bekendheid", zegt hij in reactie tegen RTL Nieuws. "Dus dat is wel het plan, ja. Maar misschien dat we alsnog op nieuwe ideeën komen."

De slogan werd bedacht door een vriend van de eigenaar van het bedrijf. Die putte inspiratie uit de advertentietekst van een ander bouwbedrijf uit het dorp. Dat portretteerde vrouwenborsten met daarbij de belofte dat zij altijd handen over hebben 'voor gevels'. Ook in het carnavalsblad natuurlijk.

Hartstikke leuk
De eigenaar baalt ervan dat de verkiezing doet lijken alsof zijn bedrijf altijd pronkt met de slogan. Want het tegendeel is waar. "Het is zeker niet onze bedrijfsslogan. We rijden hier niet mee rond. Zeker niet." Toch laat Steenman weten de twijfelachtige eretitel wel te kunnen waarderen. "Hartstikke leuk", noemt hij die. En zijn vrouw dan? Had die geen problemen met de slogan? "Nee hoor. Ook die vond het hartstikke leuk."

Thumbnail

Meer op rltnieuws.nl:

RTL Nieuws
`