EditieNL

Deze 5 kinderen hebben op Instagram meer volgers dan jij hebt

24 mei 2017 15:00 Aangepast: 24 mei 2017 16:10
Beeld © Instagram ReaganDoodle & Makeuupbyjack

De 10-jarige Jack uit Engeland verovert Instagram met zijn make-up tutorials. Maar Jack is niet het enige kind op Instagram dat ontzettend veel volgers heeft. Op een rij de meest succesvolle kinderen op Instagram.

1. Makeuupbyjack

Jack is pas 10 jaar oud, maar hij weet precies hoe hij een perfecte smokey eye moet maken, nepwimpers moet aanbrengen en een prachtige Hollywoodglam-look creëert. Met al zijn creaties doet hij menig Instagrammers verbazen en zo telt zijn account inmiddels 62.000 volgers.

2. Beau.lifee

Ook de 6-jarige Nederlandse Beau-ann Noamik Fortis heeft al 100.000 volgers op Instagram. Haar moeder beheert het account en is naar eigen zeggen begonnen met het Instagram-account omdat haar dochter zo veel bezig was met kleding. 

 

-- @byjosechan

A post shared by Beau-ann Naomik Fortes (@beau.lifee) on

3. Harlenbodiwhite

Het kan nog jonger. Zo heeft de 1-jarige Harlen Bodhi White maar liefst 200.000 volgers en staat het account vol met modellenfoto's van Harlen in schattige pakjes.

 

------

A post shared by Harlen Bodhi White (@harlenbodhiwhite) on

4. 2sisters_angie

De 7-jarige Angie Keiser kreeg een achterban aan volgers nadat ze op Instagram poseerde in look-alikes rode loper jurken. Ze maakt deze jurken samen met har moeder na met papier, tape, vuilniszakken en glitters.

5. Reagandoodle

De 3-jarige geadopteerde Buddy is samen met zijn trouwe viervoeter labradoodle Reagan hartstikke populair op Instagram. Hun account telt 130.000 volgers en onlangs hebben ze een boek uitgebracht. Met dit fotoboek wilt Buddy geld ophalen voor een stichting voor geadopteerde kinderen. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op editie.nl:

`