Nederland

Maaike heeft de trouwjurk van Zeeman, nu nog een aanzoek van haar vriendin

09 februari 2016 10:32 Aangepast: 09 februari 2016 12:11
Marlou en Maaike.

Maaike Jansen (26) moet nog even wachten tot haar vriendin haar ten huwelijk vraagt, maar de jurk is al binnen. Ze is een van de ongeveer 400 gelukkigen die vanochtend de spotgoedkope trouwjurk van Zeeman wisten te bemachtigen.

Om twaalf uur vannacht zaten Maaike en haar vriendin Marlou (29) er klaar voor. "Ik dacht dat de jurk vanaf middernacht te koop was. Maar het duurde maar en duurde maar. We zijn maar gaan slapen en hebben vroeg de wekker gezet. Om zeven uur vanochtend is het wel gelukt."

Helaas lukte het alleen Maaike om een jurk te bemachtigen. De maat van haar vriendin was er niet meer. "We hebben nog geen concrete trouwplannen. Maar het is een kinderdroom om zo'n jurk aan te doen. En het leek ons leuk om allebei in dezelfde jurk te trouwen."

Aanzoek
De vriendin van Maaike wil graag het aanzoek doen. "Ik wacht geduldig af", zegt Maaike. Concrete trouwplannen zijn er dus nog niet, maar de dames hebben het er al wel over gehad om voor die tijd nog iets te doen. Een samenlevingscontract afsluiten of een geregistreerd partnerschap aangaan. En daarvoor komt de Zeemanjurk al goed van pas. 

In totaal verkoopt Zeeman 1500 van die goedkope trouwjurken. Dat straks 1499 andere vrouwen dezelfde jurk hebben, maakt Maaike niet veel uit. "1500 jurken, dan is de mijne nog best bijzonder. En op die ene dag ben ik toch de enige die hem draagt."

Als het goed is, komt de jurk binnen 48 uur met de post. "Ik kan bijna niet wachten. Zodra hij er is, ga ik hem meteen passen." En vriendin Marlou? Die blijft proberen of ze er ook nog één te pakken kan krijgen. 

Trouwjurk - ZEEMAN from Zeeman on Vimeo.

Thumbnail

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`