Nederland

Oma vermiste Savannah doet emotionele oproep: 'Laat van je horen'

03 juni 2017 10:56 Aangepast: 06 juni 2017 23:10
De vermiste Savannah Beeld © Eigen foto

Oma Lenie van de vermiste 14-jarige Savannah Dekker uit Bunschoten heeft bij RTV Utrecht een emotionele oproep gedaan: "Laat alsjeblieft wat van je weten. Papa en mama missen je heel erg, maar opa's en oma's ook."

Savannah verliet woensdagmiddag om drie uur haar huis. Volgens haar moeder was er op dat moment niets aan de hand en zei ze: "Dag mamma, tot straks, met het eten ben ik thuis!" Ze had met een groep klasgenootjes bij het parkje afgesproken. Daar kwam ze nooit aan. Gisteren werd haar fiets teruggevonden in Hoogland. Maar Savannah is nog niet gevonden.

Oproep oma

RTV Utrecht sprak vanmorgen met haar oma Lenie en plaatste een emotionele oproep van haar. Via de telefoon zegt ze: "Laat alsjeblieft wat van je weten. Papa en mama missen je heel erg, maar opa's en oma's ook. Je bent zo rijk en je krijgt alles wat je hartje begeert. Lieverd, doe me een plezier en kom naar huis. Laat wat van je horen lieverd!" 

Lenie zegt dat ze een goede band heeft met haar kleindochter. "Ze is heel speels en heeft een mooie uitstraling en kan heel hard lachen. Ik heb het idee dat er iets in haar koppie heeft gespeeld en dat ze een plannetje heeft gemaakt waar ze niemand over heeft verteld."

Grote zorgen

Vrienden en familie van Savannah maken zich grote zorgen. Oma zegt daarover: "Je denkt: hoe komt ze thuis? Is ze aangerand of gebruikt? Ligt ze in het water? Gaat ze gekke dingen doen? Dat soort dingen gaan door je hoofd en dat wordt alleen maar erger naarmate ze weg is."

De politie doet onderzoek naar de vermissing, maar weet nog niet waar ze is. 

Meer op rtlnieuws.nl:
Savannah (14) vermist: 'Ze zei dat ze met het eten thuis zou zijn'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`