EditieNL

Klein foutje: vrouw bestelt per ongeluk miniatuur-stoel

06 juni 2017 14:38 Aangepast: 06 juni 2017 14:39

De 25-jarige Blaque uit het Amerikaanse Virginia bestelde online een stoel. Toen ze de stoel ontving bleek het toch iets heel anders te zijn dan ze had verwacht.

Blaque vond online een mooie stoel die zeer scherp geprijsd was. Het was precies wat ze zocht, dus twijfelde ze geen seconde en kocht de stoel meteen. "Ik dacht er niet over na. Ik las de omschrijving en de reviews onder het artikel niet," vertelt ze tegen The Huffington Post. "Voor mij was het gewoon een fantastische deal, tot de stoel uiteindelijk thuis werd geleverd..." 

In eerste instantie gingen er nog geen belletjes rinkelen toen de doos werd geleverd. "Het was een vrij grote doos. Ik was zelfs even vergeten wat ik besteld had. Tot ik een klein wit doosje zag en het doosje opende."

Niet de enige met een miskoop

Blaque kon er gelukkig hard om lachen en plaatste haar miskoop op Twitter. Wat bleek? Ze is niet de enige. Andere Twitteraars reageerden massaal met hun miskopen op de tweet van Blaque.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op editienl.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore