Nederland

Slachtoffer fatale schietpartij is 21-jarige Capellenaar

01 juni 2016 11:57 Aangepast: 31 juli 2017 08:00
Mitchel Beeld © Facebook

De man die eergisteren werd doodgeschoten door de politie in Schiedam, is de 21-jarige Mitchel uit Capelle aan den IJssel. Familie en vrienden zijn gebroken door zijn overlijden. Ze geloven niet dat hij iets heeft gedaan dat zou kunnen leiden tot een schietpartij.

Waarom de politie schoot op Mitchel, wordt nog onderzocht. Hij zou voldoen aan het signalement van een berover, maar hij was ongewapend toen de politie het vuur opende. "Wij kunnen het ons niet voorstellen dat zo'n lieve, rustige, gelovige, hardwerkende jongen zich op deze manier door zijn emoties laat meeslepen", staat te lezen op de facebookpagina van Mitchels kickboxclub.

"Wij denken aan hem terug als lieve, betrokken en zorgzame jongen met een groot talent als thaibokser", meldt de kickboxclub. "Wij houden een stiltemoment, tijdens aanvang van elke les tot aan de begrafenis", zegt de voorzitter van de club. "Zodat iedereen er even bij stil staat. Iedereen is verbaasd hier en erg geschrokken."

Thumbnail

Familie en vrienden hebben gisteren bloemen gelegd op de plek waar Mitchell is neergeschoten. Ze wilden nog niet reageren op het overlijden.

Meer op RTLNieuws.nl:
Nog veel vragen rond fatale schietpartij Schiedam

 

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`