EditieNL

Man doneert zijn nier na vier dates

30 juni 2016 17:00 Aangepast: 30 juni 2016 17:00
Beeld © iStock

Mike en Natalie kenden elkaar pas een paar dagen toen hun prille liefde al flink op de proef werd gesteld. Natalie Russo bleek ernstig ziek te zijn. Samen sleepten ze zich door deze tijd heen. "Dit was het teken dat het zo heeft moeten lopen."

Natalie moest naar het ziekenhuis voor een routine afspraak. Na bloedonderzoek werd duidelijk dat ze kampte met een nierafwijking en dat ze met spoed een donornier nodig had. Toen Natalie het ernstige nieuws te horen kreeg, twijfelde ze of Mike wel bij haar zou blijven aangezien ze elkaar pas een paar keer hadden gezien. Maar deze angst blijkt achteraf overbodig. 

Dé perfecte match

Toen bleek dat Nathalie geen orgaandonor kon vinden in haar familie, liet Mike zich testen om te zien of hij een match was. Wat bleek? Hij was niet alleen op liefdesgebied een match voor Natalie, ook was hij de perfecte orgaandonor voor haar. "Ik ben dé perfecte match", zei Mike dolgelukkig. 

Natalie gelooft erin dat dit het lot was. De man waarmee ze vier keer had afgesproken, was haar perfecte orgaandonor. "Alsof het zo heeft moeten zijn." Drie maanden na de operatie zijn ze getrouwd. Het stel is er van overtuigd dat ze elke tegenslag aankunnen na wat ze samen hebben meegemaakt. "We kunnen nu gaan genieten van onze toekomst", vertelt Mike aan People

Thumbnail

Mike en Natalie

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore