Nederland

Moeder ontvoerde Insiya: Ik strijd door, ze rekent op mij

28 oktober 2016 23:43 Aangepast: 29 oktober 2016 09:31
De moeder van de ontvoerde Insiya, Nadia Rashid

Nadia Rashid, de moeder van de ontvoerde 2-jarig Insiya, blijft er alles aan doen om haar kind terug te krijgen. "Ik strijd door. Ik heb Insiya nodig. Ik moet doorgaan, Insiya rekent op mij."

Dat zei moeder Nadia Rashid in RTL Late Night. De 2-jarige Insiya Hemani, die vorige maand werd ontvoerd in Amsterdam, is waarschijnlijk met haar vader in de Indiase stad Mumbai. De internationaal gesignaleerde Shehzad Hemani zou haar daar verborgen houden in een zwaarbewaakt appartementencomplex.

Vader Shehzad is door John van den Heuvel van het RTL-programma Ontvoerd gespot in Mumbai. Insiya zou zich bevinden in het huis van de moeder van Shezad.

ZIE OOK: Vader ontvoerde Insiya in India, getuigen hebben 2-jarig meisje gezien

"Hoe kan hij  in godsnaam met Insiya in India zijn gekomen?", vraagt de moeder van het meisje zich af. "Hij zei altijd al dat hij Insiya van me zou afpakken. Het is hem nu gelukt. Hij zei altijd al dat hij alles zou doen om dat te bewerkstelligen."

Over de ontvoerder, haar ex-man en de vader van Insiya, heeft Nadia geen goed woord over. "Hij is onmenselijk. Ik heb sinds de ontvoering niets van hem gehoord."

Nadia staakt de strijd niet. "Ik ga door, ik strijd door. Ik heb Insiya nodig. Ik moet doorgaan, Insiya rekent op mij."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore