EditieNL

Filmpje tijdens het eten? Restaurant gebruikt iPad als bord

29 december 2016 17:00 Aangepast: 29 december 2016 17:06
Kroketten maar dan op een iPad Beeld © Instagram / grandlakekitchen

Soms is het best lekker, met het bord op schoot en dan de televisie aan. Maar een restaurant in San Francisco heeft de 'tv-maaltijd' nu ook voor haar gasten geïntroduceerd. Ga je eten bij het zeer chique Quince, dan krijg je je peperdure truffels geserveerd op een iPad.

Het is niet de bedoeling dat de gasten tijdens het eten een leuke film of serie opzetten. Op de iPad zijn beelden te zien van de ingrediënten die verwerkt zitten in het gerecht dat ze eten. Bij de truffelkroketten hoort bijvoorbeeld een filmpje van honden, die naar de truffels aan het speuren zijn. Volgens de chef van het restaurant probeert hij zo een verhaal over het eten te vertellen, schrijft Metro.

Honden en kikkers

Het filmpje van de honden op truffeljacht is niet het enige visuele gerecht van het restaurant. Ook de kikkerbillen worden op de iPad geserveerd, zo laat het onderstaande filmpje zien.

 

 

Wat onhygiënisch denk je misschien? Nou niet helemaal, want de iPad’s liggen in een houten bak, waar een glasplaat over geschoven kan worden. Gasten van het restaurant zijn tot nog toe enthousiast, gezien alle filmpjes en foto’s van de bijzondere maaltijd die op social media verschijnen.

`