Nederland

Familie aangereden agent: 'Onze Mario is ineens een beetje van iedereen'

03 januari 2017 15:20 Aangepast: 03 januari 2017 15:23
Agenten verlenen hulp op de plek van het ongeluk. Beeld © Regio 5

Het gaat niet goed met de Haagse agent Mario. Hij ligt in coma nadat hij tijdens de jaarwisseling werd aangereden tijdens zijn werk. De familie heeft nu een reactie gegeven: ze zijn dankbaar voor de 'hartverwarmende' steun uit het hele land.

De Politie Den Haag plaatste namens de familie een bericht op Facebook. "We voelen ons enorm gesteund, in de eerste plaats door Mario's directe collega’s van team De Heemstraat. Maar ook de collega's van de eenheid Den Haag en zelfs collega's vanuit het hele land laten geen kans onbenut om hun medeleven te betuigen en Mario en ons een hart onder de riem de steken. Onze Mario is ineens een beetje 'van iedereen'. Vanuit alle kanten krijgen we hulp aangeboden. Dat doet ons enorm goed en maakt ons dankbaar."

Veel steun van gewone mensen

De familie is ook blij met alle 'hartverwarmende reacties van burgers', die volgens hen 'met geen pen zijn te beschrijven'. De afgelopen dagen kwamen veel Hagenaren naar het politiebureau om hun medeleven te uiten, zag ook verslaggever Jeroen Wetzels.

 

 

Hopen op een verrassing

De familie van Mario zegt dat de agent zeer ernstig hersenletsel heeft opgelopen en dat zijn situatie 'onverminderd zorgelijk' is.

Toch geven ze de hoop nog niet op: "Als familie hopen we dat hij ons -zoals wel vaker- verrast en hier bovenop komt." De familie zegt verder behoefte te hebben aan rust, en hoopt dat de media die wens respecteert.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore