EditieNL

Foto's: zo veranderen honden door een paar lieve woorden

04 januari 2017 16:09 Aangepast: 04 januari 2017 18:11
Beeld © Reddit JavaReallySucks

Of een hond nou groot of klein is, ze kunnen allemaal de lieve woorden van hun baasje niet weerstaan. Op internet delen mensen massaal foto's van hoe hun huisdier verandert door een complimentje. Het resultaat is een serie foto's van de vrolijkste honden die je ooit hebt gezien.

Het begon allemaal toen de onderstaande foto werd gedeeld op de sociale nieuwssite Reddit, het baasje van de hond schreef erbij dat dit een foto was voor en nadat hij aan het beestje had gevraagd "Wie is er braaf?". Eerder verscheen er al een soortgelijke fotoserie op het internet van hoe mensen veranderen door een compliment. Het is niet duidelijk of de foto een parodie erop is, maar de gelijkenis is in ieder geval groot. 

Thumbnail

Internetters reageerden massaal op de foto met plaatjes van hun eigen huisdieren. De foto's maken één ​ding duidelijk: op de vraag wie er braaf is weten deze honden het antwoord wel.

Thumbnail

Thumbnail

Het maakt zelf boze honden weer rustig

Thumbnail

 

En het werkt ook bij andere diersoorten:

Thumbnail

Thumbnail

Maar niet bij katten:

Thumbnail

Thumbnail

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`