Sport

'Benzema had betaalde seks met transseksueel'

23 september 2013 10:42 Aangepast: 23 september 2013 10:45


De 29-jarige transseksuele prostituee Victoria Dorval uit Charleroi klapt in Sud Presse uit de school over haar transformatie tot vrouw en over haar bekende klanten. Een van de namen die ze laat vallen is die van de Franse vedette Karim Benzema. In totaal zou ze zo'n 8000 euro hebben overgehouden aan drie avondjes met de Real Madrid-aanvaller.

De twee zouden elkaar ontmoet hebben bij de opening van een winkel in Parijs. Diezelfde avond nog hadden de twee het erg gezellig en zijn ze op stap geweest. Niet veel later zou Benzema wel interesse hebben gehad in nog een avondje met Victoria en hij bood haar daar 2000 euro voor. Victoria besloot het te doen. Kennelijk beviel het de Fransman want hij wilde vervolgens nog een keer langskomen, dit keer had de spits er 6000 euro voor over. Volgens Victoria wist Benzema dat zijn bedpartner vijf jaar geleden nog als Johnny door het leven ging, maar dat deerde hem niet. "Sterker nog, hij vond het wel fijn omdat ik sinds mijn operatie het lichaam heb van een jonge vrouw."

Overigens was Benzema niet de enige celeb met wie Victoria de lakens deelde, ook rapper en goede vriend van de aanvaller Booba heeft haar betaald voor een avontuurtje. In tegengestelling tot Benzema was de rapper zo handig om haar een contract te laten tekenen om de hele zaak onder de pet te houden. Uiteindelijk is het niet geluk, maar Victoria ontkent dat de eerste verhalen via haar in de media terecht zijn gekomen.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`