EditieNL

Restaurant biedt fotokit aan voor de perfecte Instagram-foto

11 juli 2017 17:10 Aangepast: 15 oktober 2017 11:18
De kits van het restaurant. Beeld © Dirty Bones

Ben jij iemand die altijd in een restaurant #foodporn foto's probeert te maken tot ergernis van je vrienden? Dan hebben we goed nieuws. In een restaurant in Londen kun je een gratis kit aanvragen om de mooiste foto's te maken.

Voor dat perfecte kiekje heb je niet alleen mooi eten nodig, maar ook goede apparatuur. Om nou altijd je spiegelreflexcamera of lamp mee te slepen als je op pad gaat, is niet te doen. Daarom biedt het restaurant Dirty Bones in Soho Londen biedt nu de 'Instagram kit' aan. 

Mooie foto's en leuke ervaring

Bij deze kit krijg je een ledlamp, mobiele oplader voor verschillende telefoons, groothoeklens, statief en selfiestick. "We helpen mensen graag om het perfecte plaatje te maken", vertelt Cokey Sulkin, oprichter van Dirty Bones, tegen Mic. "De mensen die onze restaurants bezoeken, zijn meestal heel actief op sociale media en dan vooral op Instagram."

Als jij hier totaal niet van houdt, kun je alsnog ongestoord in het restaurant eten. Alle spullen zijn zo compact mogelijk, zodat het andere gasten niet stoort. "Foto's van goede kwaliteit maken is leuk, maar uiteindelijk is een goede restaurantervaring en lekker eten voor ons het belangrijkste."

'Too much'

"Oh nee, wat erg!", is de eerste reactie van foodblogger Leonie Ter Veld. "Ronduit belachelijk. Stel je voor dat je met iemand aan tafel zit die dit echt wil doen? Dit is too much."

Leonie ziet van deze kit het nut niet in, aangezien mensen die foto's maken van eten voor hun werk al hun eigen apparatuur meenemen. "Maar het is wel een grappige actie", zegt ze. "Het lijkt bijna alsof ze dit soort Instagrammers op de hak nemen. Als dat zo is, zou het een goede stunt zijn."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

`