EditieNL

Vlogger fietst expres op snelweg: 'Iets wat nog nooit op YouTube is gedaan'

20 februari 2017 10:56 Aangepast: 20 februari 2017 18:32
Beeld © YouTube

Vlogger Johoral Hossain heeft voor flinke ophef gezorgd met zijn nieuwste vlog, waarin hij een stuk over de vluchtstrook van de A4 rijdt. Het filmpje is tienduizenden keren bekeken, maar heeft ook de aandacht getrokken van de politie.

Die wil namelijk samen met het Openbaar Ministerie gaan uitzoeken of Johoral vervolgd kan worden voor zijn gevaarlijke actie. Volgens de politie is de vlogger op de beelden makkelijk te herkennen en is zijn overtreding vastgelegd op beeld.

"We willen nu vooral uitzoeken wanneer dit gebeurd is. Het is zeker mogelijk om iemand hier achteraf nog voor te bekeuren", zegt een woordvoerder.

Thumbnail

A4-vlogger Johoral Hossain

Opwelling

Johoral plaatste de vlog op zijn YouTube-kanaal All Day Junior. Het idee voor de vlog kwam in een opwelling. "Ik wilde iets doen wat nog nooit op YouTube is gedaan, maar ik had niet gedacht dat de politie hiervoor achter mij aan zou komen."

De reacties die Johoral op zijn filmpje krijgt, zijn gemengd. "Ik ging net naar de supermarkt en toen wilden verschillende mensen met mij op de foto. Maar ik werd ook aangesproken door een boze moeder die vond dat ik het verkeerde voorbeeld gaf."

De gewraakte vlog van Johoral

Bekijk hier het item:

 

Editie NL
`