EditieNL

Tasha heeft seks terwijl ze borstvoeding geeft: 'Ik schaam me niet, seks is iets moois'

17 juli 2017 15:44 Aangepast: 15 oktober 2017 11:18
Tasha Maile Beeld © Screenshot YouTube

De Amerikaanse Tasha Maile uit San Diego vertelt op haar populaire YouTube-kanaal heel open over het geven van borstvoeding. Nu heeft ze voor de nodige discussie gezorgd. Ze vertelt in een video dat ze haar kind borstvoeding gaf, terwijl haar man en zij seks hadden.

In mei plaatste Maile een filmpje op YouTube waarin ze haar standpunt over seks tijdens de borstvoeding onderbouwde. "Wie houdt er nu niet van seks?", begint ze haar video. "Het is dankzij seks dat wij hier nu op aarde bestaan."

Later vertelt Maile over de combinatie tussen borstvoeding geven en seks. "Toen de baby drie maanden oud was, wilde hij mij maar niet loslaten", vertelt ze. "Hij hing echt aan me vast en daardoor gaf ik hem bijna elk moment van de dag borstvoeding."

'Seks is iets moois'

De Amerikaanse vertelt dat zij en haar vriend weleens seks hadden, terwijl hun kindje op haar lag te slapen en af en toe borstvoeding kreeg. "Mijn kind was dus wel aanwezig, maar niet bij de daad betrokken." Ze heeft ook een boodschap aan diegenen die haar hierdoor veroordelen. "Er is al genoeg schuldgevoel en schaamte in de wereld. Daar moeten we vanaf, seks is iets moois."

Tekst gaat door onder video

Het filmpje komt nu weer onder de aandacht door een interview van Maile op de Britse tv. Presentatrice Holly Willoughby wilde van haar weten of ze vindt dat er een bepaalde leeftijd is waarop je de kinderen hiervoor afschermt. "Ik denk dat het altijd wel moet kunnen", vertelt Maile. Ook gaat het weer over haar video. "De baby kreeg borstvoeding terwijl het sliep. En nogmaals, als volwassene, houden we allemaal van seks. Dit is echt oké." 

Verontrustend

De YouTube-video's van de Amerikaanse moeder zijn een groot succes. Een filmpje waarin ze beide kinderen borstvoeding gaf, is al meer dan 64 miljoen keer bekeken. De reacties van haar kijkers zijn wisselend. Sommigen vinden haar video's verontrustend, terwijl anderen er geen kwaad in zien."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer van rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`