EditieNL

Baby poseert met spiraaltje dat zijn geboorte had moeten voorkomen

04 mei 2017 15:00 Aangepast: 04 mei 2017 15:41
Baby Dexter Tyler en het spiraaltje Beeld © Facebook Lucy Hellein

Vorige week beviel de Amerikaanse Lucy Hellein van een jongetje, en dat terwijl ze al lange tijd een spiraaltje gebruikte. Na de geboorte maakte de moeder een foto van haar zoontje met de spiraal in zijn hand en schreef daarbij: 'Mirena mislukt!'

Lucy Hellein schrok behoorlijk toen ze in december erachter kwam dat ze onverwachts zwanger was. "Dit was mijn derde Mirena spiraal en de eerste twee hadden prima gewerkt", zegt ze tegen Metro. "Op de echo konden ze het spiraaltje nergens terugvinden en de dokter dacht dat hij eruit was gevallen, maar dat geloofde ik niet."

'The force is strong with this one'

Thumbnail

Om te voorkomen dat er niks mis zou gaan, hadden Lucy en haar man een keizersnede gepland. "Bij de geboorte van mijn vorige kind moest er een spoedkeizersnede gepland worden en dat wilden we nu voorkomen. Daarnaast hadden we gevraagd of de dokter op zoek wilde gaan naar het spiraaltje tijdens de keizersnede."

De spiraal werd uiteindelijk gevonden achter de placenta van Lucy. Direct na de geboorte van baby Dexter Tyler, heeft ze ook haar eierstokken weg laten halen, of zoals Lucy het zelf zegt haar 'babyfabriek laten sluiten'.

Zelfs de dokter vond dat baby Dexter een sterke wil had. "Hij gebruikte de bekende filmquote: the force is strong with this one", vertelt Lucy. "Ook al was zijn geboorte niet gepland, wij voelen ons dolgelukkig." 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Editie NL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore