We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

30 december 2015 20:40, in:

Ontvoering Breda

Twee mannen ontvoerd uit autobedrijf Breda

Twee mannen van 18 en 42 jaar oud zijn gisterochtend in Breda ontvoerd. Ze werden met een blauw Volkswagenbusje met zwaailicht weggevoerd. Van de slachtoffers en van de ontvoerders ontbreekt elk spoor.

De ontvoering gebeurde in een autobedrijf aan de Aardenhoek. De slachtoffers zijn de 18-jarige Gino Heeren uit Sprundel en de 42-jarige Rien de Koning. Zij zijn volgens de politie medewerkers van het autobedrijf.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe ze door gemaskerde mannen zijn meegenomen. Eén van de daders had een zwart kort jack aan met een politielogo op zijn rug. 

De ontvoerders zijn met hun slachtoffers weggereden richting de Heusdenhoutseweg. De auto had een vals kenteken: 26-BX-NT. Hoe ze verder zijn gereden, is niet bekend. De politie hoopt dat mensen die iets gezien hebben, contact opnemen met telefoonnummer 0800-6070.

Wil je ook op Facebook niets missen van RTL Nieuws? Like dan hier onze facebookpagina.