We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

08 juni 2012 21:47

Meisje dropt baby op straat in Istanboel

Meisje dropt baby op straat in Istanboel

Een meisje van 16 heeft in de Turkse stad Istanboel samen met haar ouders haar pasgeboren kind op straat gedropt. Bewakingscamera's registreerden het voorval.

Op de beelden is te zien dat er plotseling een baby uit het meisje lijkt te vallen. De drie kijken even naar het kind en lopen dan verder. Omstanders die de baby zien liggen waarschuwen kort daarna de hulpdiensten.

De politie heeft het meisje en haar ouders kunnen achterhalen. Het meisje zou pas kort voor de bevalling tegen de ouders hebben gezegd dat ze zwanger was. De ouders zouden beweren dat de baby is geboren terwijl ze met hun dochter naar het ziekenhuis liepen. De politie sluit echter niet uit dat het kind al eerder was geboren en dat ze het wilden dumpen.

Aanvankelijk was onduidelijk wie de vader van de baby was. Inmiddels is een 17-jarige jongen uit dezelfde buurt als het meisje opgepakt. De baby, een meisje, is naar het ziekenhuis gebracht. Ze heeft de naam Ecem Ahu gekregen en zal waarschijnlijk ter adoptie worden opgegeven.

Topnieuws