Ga naar de inhoud
Smaak: red velvet

Britse bakt cake in de vorm van levensgrote Taylor Swift

De Taylor Swift-vormige cake, red velvet met vanillesmaak. Beeld © X / @lara_cakes

Een Britse fan heeft een levensgrote cake gemaakt in de vorm van zangeres Taylor Swift. Voor het maken van de taart (smaak: red velvet met vanille) gebruikte ze liefst 130 kilo aan ingrediënten.

Dat Swifts vriend Travis Kelce zondag uitkomt in de wedstrijd om de Super Bowl, de belangrijkste prijs in het American football, leek Lara Mason (37) een uitgelezen gelegenheid om haar droom te laten uitkomen. "Ik wilde dolgraag eens een Taylor Swift-cake maken, omdat ze de afgelopen vijf jaar bovenaan alle lijstjes staat", zegt ze tegen de Britse krant The Guardian

Mason, eigenaar van een taartenwinkel, heeft de zangeres gehuld in een shirt van de Kansas City Chiefs, het team van de vriend van de zangeres. "Mijn man houdt van American football, dus het was de perfecte gelegenheid om die twee dingen samen te brengen."

Er gingen in totaal 38 werkuren zitten in het bakken van de cake. "Het was supermoeilijk omdat ze zo mooi is en zo perfect. Mensen struikelen straks over de kleinste details omdat iedereen precies weet hoe ze eruitziet."

Rechts
Lees ook:
Rechts Amerika ziet complot rond Taylor Swift en Joe Biden