'Just don't'

Sneakers voor het leven: Brit laat paar Nikes op voeten tatoeëren

15 juni 2022 17:38
Nikes voor het leven: de creatie van tatoeage-artiest Dean Gunther uit Manchester. Beeld © TikTok / @dean.gunther

Nee, de klant die in de tattooshop van Dean Gunther uit het Britse Manchester kwam vragen om een paar sneakers, had zich niet vergist in de winkel. Hij wilde gewoon graag een tatoeage van zijn favoriete Nikes. Op zijn voeten.

"Hij was het beu om elke paar maanden een nieuw paar schoenen te kopen", meldt Gunther bij het filmpje dat hij ervan op sociale media deelde (video: zie onder). "Dus dat hoeft nu nooit meer."

Net als veel collega's krijgt Gunther wel vaker bijzondere verzoeken. Zo tatoeëerde hij onlangs een sixpack op de buik van een klant die graag zichtbare buikspieren wilde zonder er hard voor te hoeven trainen.

Twee keer kijken

Hij houdt ervan tatoeages te ontwerpen waarvoor mensen twee keer moeten kijken. Ook de Nikes wilde hij zo natuurgetrouw mogelijk laten overkomen, zodat je in eerste instantie denkt dat iemand schoenen aan heeft, terwijl hij in werkelijkheid op blote voeten rondloopt.

Op Instagram en TikTok reageren gebruikers verdeeld. Sommigen vinden het merkwaardig en raar, anderen vinden het cool, superslim of een fantastisch idee.

Benen omhoog

"Just don't", schrijft iemand – 'gewoon niet doen', als variatie op Nikes slogan 'Just do it'. Anderen suggereren dat de klant de schoenen heeft laten tatoeëren om een weddenschap te winnen. 

"Ik denk dat ze nog wel een beetje knellen", schrijft een gebruiker. Waarop Gunther reageert: "Hij heeft een paar dagen vrij genomen en zit met zijn benen omhoog."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Slang laat meisje met flared jeans en Dille & Kamille-tasje tatoeëren op zijn huid

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore