Facebook

Voortvluchtige VS gearresteerd na reactie op politiebericht

19 juli 2021 04:23 Aangepast: 19 juli 2021 04:28
De voortvluchtige Lorraine Graves is gearresteerd door de politie. Beeld © Tulsa Police Department

Een voorvluchtige crimineel in de Amerikaanse staat Oklahoma werd eerder dit jaar gearresteerd nadat de politie haar wel op een heel bijzondere manier op het spoor kwam. Ze reageerde op een politiebericht op Facebook met de vraag: "Waar is het beloningsgeld?"

De politie van de Amerikaanse stad Tulsa was al langere tijd op zoek naar Lorraine Graves, in verband met een moordzaak. Eerder dit jaar plaatste het politiekorps een oproep op Facebook in de hoop Graves op het spoor te komen.

Reacties

Tot de verbazing van de rechercheurs reageerde de crimineel zelf op het bericht. "Waar is het beloningsgeld?", schreef ze in de reacties.

Op dat bericht werd al gauw gereageerd. "Lieverd, je kunt beter bij sociale media uit de buurt blijven, ze kunnen je op het spoor komen", schreef iemand. "Dit is niet grappig als je straks veroordeeld wordt", schreef een ander.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw-Zeelandse voortvluchtige huurt helikopter en meldt zich bij politie

Op het spoor

De crimineel verwijderde haar reactie, maar de politie wist Graves toch te vinden. In een Facebookbericht dat het politiekorps afgelopen week deelde, schrijven agenten dat de voortvluchtige crimineel twee maanden geleden in het noorden van de stad Tulsa werd gearresteerd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore