Ga naar de inhoud
'Je verwacht het niet'

Man in VS wint loterij niet een maar twee keer: alwéér 4 miljoen dollar

Ter illustratie. Beeld © AFP

Een man in de Amerikaanse staat Michigan kan zijn geluk niet op. Hij wint, voor de tweede keer in zijn leven, 4 miljoen dollar (ruim 3,54 miljoen euro) met een kraskaart. "Ik heb er geen woorden voor", vertelt hij.

De 50-jarige Mark Clark is een enorme geluksvogel. In december 2017 geleden won hij 4 miljoen dollar met een kraskaart. Nu, bijna drie jaar later, wint hij hetzelfde bedrag opnieuw. Dat schrijven buitenlandse media.

Staatsloterijwinnaar
Lees ook:
Staatsloterijwinnaar meldt zich op nippertje: 'Was vergeten het te checken'

"Je verwacht niet dat je 4 miljoen dollar wint", vertelt Clark. "Je verwacht zeker niet dat het twee keer gebeurt. Het is lastig om uit te drukken hoe ik me voel. Ik heb er geen woorden voor."

Geluksmuntje

Clark wijdt zijn geluk aan een muntje dat hij tien jaar geleden van zijn vader kreeg. Dat 'geluksmuntje' gebruikt hij altijd voor zijn kraskaarten. "Een jaar geleden is mijn vader overleden en ik denk dat dit muntje me geholpen heeft om de prijs te winnen."

Sinds Clark drie jaar geleden 4 miljoen dollar won is hij gestopt met werken en gaat hij vaak vissen. Tot vorig jaar deed hij dat vaak met zijn vader.

"Ik heb in mijn leven veel pieken en dalen meegemaakt", vertelt de Amerikaan. "Maar momenteel gaat alles voor de wind."

Eerlijke
Lees ook:
Eerlijke vindster van winnend lottobiljet krijgt na 8 jaar alsnog 12 miljoen euro