Raadselachtig

Zwangerschap van 13-jarig meisje houdt Rusland in zijn greep, is dit de vader?

23 januari 2020 21:04 Aangepast: 24 januari 2020 09:44
Daria en Ivan

Rusland staat voor een raadsel door de zwangerschap van een 13-jarige inwoonster van de stad Zheleznogorsk. Ze vertelde op nationale televisie zwanger te zijn van haar 10-jarige vriendje, maar dokters plaatsen daar vraagtekens bij. De jongen zou nog niet geslachtsrijp zijn.

Het piepjonge stel deed deze week zijn verhaal in de On Air Show. De 13-jarige Daria vertelde dat ze Ivan (10) ongeveer een jaar geleden had leren kennen. Het was liefde op het eerste gezicht. "We houden ervan om samen te wandelen, elkaars handen vast te houden en te zoenen."

Volgens Daria is Ivan een heel goede partner. "Ik maak me weleens zorgen over mijn figuur, maar dan zegt Ivan dat ik perfect ben zoals ik eruit zie en dat ik niet op dieet hoef."

Sprakeloos

Daria's moeder vertelde in de talkshow gechoqueerd te zijn door het nieuws. "Ik was sprakeloos. Maar ik steun haar beslissing om het kind te houden." Op haar beurt vreest de moeder van Ivan dat haar zoon de consequenties van zijn daad nog niet goed kan overzien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Activiste geeft wijdbeens zittende mannen in Rusland volle laag'

Een uroloog die Ivan onderzocht, heeft zo zijn twijfels. "In theorie is het mogelijk dat een 10-jarige jongen een vrouw bevrucht, maar dat geldt niet voor Ivan. Uit tests van het ziekenhuis blijkt dat er nog geen actieve spermacellen in zijn lichaam aanwezig zijn. Hij is nog maar een kind. Ik heb de testresultaten wel drie keer gecheckt."

Acht weken zwanger

Volgens de dokter is de zwangerschap van Daria met raadsels omgeven. Is ze wel echt zwanger van Ivan bijvoorbeeld? Maar Ivan heeft daar geen enkele twijfel over. Hij zegt er zeker van te zijn dat hij de vader is en niet iemand anders. "Daria is nooit met een andere jongen geweest. Daar ben ik zeker van. Ik ben de vader van de baby."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Russische vrouw betrapt met 2 kilo goud in haar schoenen: 'Ze liep vreemd'

Daria is nu acht weken zwanger en vooralsnog verloopt de zwangerschap normaal.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore