Sprookjesaanzoek

Man hackt Disneyfilm en vraagt zo zijn vriendin ten huwelijk

10 januari 2020 08:56 Aangepast: 10 januari 2020 13:10
Beeld © YouTube

Het internet staat er vol mee: filmpjes van huwelijksaanzoeken, de een nog romantischer en creatiever dan de andere. Maar sommige aanzoeken moet je gewoon even zien, zoals die van de Amerikaan Lee Loechler.

Hij wijzigde de favoriete film van zijn vriendin, Doornroosje, om haar in een vol theater te verrassen.

Het aanzoek van de Amerikaan zit zó goed in elkaar dat de beelden ervan inmiddels de hele wereld rondgaan. Van Amerikaanse tot Nieuw-Zeelandse media.

Sleeping Beauty

Een huwelijksaanzoek doe je maar één keer. En als je het doet, doe je het goed, moet Lee Loechler hebben gedacht. In het diepste geheim werkte de Amerikaan de afgelopen half jaar aan een aangepaste versie van de tekenfilm Doornroosje, in het Engels Sleeping Beauty, van Disney. Niet toevallig de favoriete film van zijn geliefde, Sthuthi David, waar hij op de middelbare school een relatie mee kreeg.

Met de hulp van een illustrator voegde hij, in de belangrijke scène met de liefdeskus, een geanimeerde versie van zichzelf toe. Het gezicht van zijn vriendin die op een gegeven moment doorkrijgt dat er iets niet klopt, is onbetaalbaar. Als de geanimeerde versie van de Amerikaan een doosje met een ring opent, valt het kwartje.

De film werd vertoond in een vol theater, waarin stiekem ook veel familie en vrienden bleken te zitten, dat had Sthuthi David allemaal niet door. Na wat hilariteit in de zaal, volgt het antwoord - 'yes', natuurlijk. Als dat geen sprookjesachtig huwelijk wordt...

De video werd gisteren op YouTube gezet en heeft inmiddels meer dan een miljoen views.

'Dit was zo goed!'

"Ik dacht dat er iets mis was met de film!", riep Sthuthi na afloop vol bewondering. "Dit was zo goed, o mijn God!" Onder de video stromen de felicitaties en complimenten binnen. Vooral van mannen die ook hun vriendin ooit op een originele manier ten huwelijk willen vragen. "Je hebt de lat wel onmogelijk hoog gelegd, vriend!"

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van