Behandeling alvleesklierkanker

Zieke presentator tv-quiz aangeslagen door lieve opmerking kandidaat

13 november 2019 03:26 Aangepast: 13 november 2019 07:23
Door zijn antwoord verloor Dhruv Gaur de quiz, maar hij maakte de presentator wel emotioneel. Beeld © Jeopardy

De Amerikaanse televisiepresentator Alex Trebek moest afgelopen week tijdens de presentatie van de televisiequiz 'Jeopardy!' even slikken. Een kandidaat wist het antwoord op een vraag niet, maar stak de presentator toen een heel liefdevol hart onder de riem.

De Amerikaanse presentator Alex Trebek lijdt aan alvleesklierkanker en wordt daar momenteel aan behandeld. Hij presenteert het programma 'Jeopardy!' echter nog wel.

'We houden van je, Alex'

Deelnemer van die televisiequiz was afgelopen week Dhruv Gaur. In de laatste ronde van de spelshow kreeg hij een vraag waar hij het antwoord niet op wist. Daarom schreef hij: 'We houden van je, Alex'.

'Dat is heel erg lief, dankjewel'

Hij zette bijna al zijn quizgeld in op het antwoord. De presentator raakt daardoor zichtbaar aangeslagen, maar herpakt zich snel. "Dat is heel erg lief van je. Dankjewel."

Dhruv hield na het 'foute antwoord' nog 5 dollar over en verloor de quiz. Maar van zijn actie heeft hij geen spijt. "Ik ben blij dat ik heb kunnen zeggen wat iedereen dacht. Heel veel sterkte voor Alex", schrijft hij na afloop van de show op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De 10 leukste Lingo-fragmenten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore