Seksuele oase

Wereldwijde aandacht voor woning met… bijzondere kelder

10 februari 2019 09:09 Aangepast: 11 februari 2019 07:34
Het huis in Maple Glen staat te koop voor 750.000 dollar. Beeld © Coldwell Banker

Een huis in de Amerikaanse staat Pennsylvania trekt aandacht van over de hele wereld. En dat is niet om z'n enorme tuin of ruimtelijke ligging. De woning valt op door een kamer in het bijzonder. En daar zijn ze in Maple Glen niet erg blij mee.

Veel inwoners raken maar niet uitgesproken over de kelder onder het huis. Die had niet misstaan in 'Fifty Shades of Grey'. Behalve een groot bed waar waarschijnlijk niet veel in geslapen wordt, staat in de kelder ook een schommel die duidelijk niet voor kinderen is bedoeld.

Een rondleiding door het huis in Maple Glen

Interesse? Het huis staat te koop voor 750.000 dollar, omgerekend 660.000 euro. En ja, alle meubels zijn bij de koop inbegrepen.

Ophef

Het huis werd aanvankelijk aangeboden onder de toepasselijke titel '50 Shades of Maple Glen', maar na ophef in Amerikaanse media is de advertentie flink aangepast. Over de 'seksuele oase' waar de makelaar eerder nog over sprak, is niets meer te vinden op zijn website.

Buren zijn niet blij met alle aandacht voor de woning. "Je weet maar nooit wat voor mensen erop af komen", zegt een buurman. "Ik ben er helemaal niet gelukkig mee."

Mocht de nieuwe eigenaar er andere hobby's op nahouden, dan is dat geen probleem, belooft de makelaar aan Fox29. Het is een doodnormale kelder die zonder alle attributen erg geschikt is voor gezinnen, of bijvoorbeeld als speelruimte.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Twitter gaat los om het interieur van een woning op Funda

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pareltje op Funda: exotisch huis bedolven onder plaksteentjes

RTL Nieuws

Wist je dat wij ook een app hebben?
Daarmee heb je al het nieuws binnen handbereik. Download 'm hier.

Playstore Appstore

`