Opmerkelijk

Overleden Britse man lag een jaar lang in zijn tent

10 augustus 2018 14:56
Vermoedelijk de overleden man. Beeld © Avon&Somerset Police

Een Britse man heeft na zijn dood vermoedelijk een jaar lang onopgemerkt in een tent gelegen in Groot-Brittannië. De politie weet niet zeker wie de man is, maar er is wel een rijbewijs gevonden aan de kant van de weg.

Het lichaam van de man werd vorig jaar op 15 augustus al gevonden in de buurt van het plaatsje Weston-super-Mare, meldt de BBC. De politie denkt dat het gaat om een man uit Birmingham, die ongeveer 59 of 60 was toen hij overleed. Hij zou Peter Thomas Harrison heten en als chauffeur hebben gewerkt in het gebied waar hij werd gevonden.

Krant van jaar oud

Het lukte de politie niet om de nabestaanden op te sporen, en daarom stappen de autoriteiten nu naar de media. Het was extreem lastig om de man te identificeren omdat het lichaam in een vergaande staat van ontbinding verkeerde. In de tent lagen meerdere documenten, waaronder een krant die op dat moment al een jaar oud was.

"We hadden liever gezien dat zijn naasten niet op deze manier achter zijn dood waren gekomen'', erkende een politiewoordvoerder. "Dit is een erg droevige zaak van een man wiens dood blijkbaar niet is gemeld."

Meer op rtlnieuws.nl:
Opmerkelijke rouwadvertentie: 'U hoeft het graf niet te bezoeken'

 

`