Opmerkelijk

Winnende honkballer troost éérst tegenstander, viert dan feest

12 juni 2018 01:40 Aangepast: 12 juni 2018 01:44
Het hartverwarmende moment is links op de foto te zien. Beeld © Twitter

Het zijn bijzondere beelden: terwijl zijn teamgenoten aan het feesten slaan, omhelst de Amerikaanse honkballer Ty Koehn zijn verliezende tegenstander. Het team van Koehn heeft dan net het kampioenschap in de staat Minnesota gewonnen.

De kampioenswedstrijd in Minnesota werd gespeeld tussen twee scholen. Mounds View nam het op tegen Totino-Grace. En het was Mounds View dat er met de winst vandoor ging, dankzij een fout van speler Jack Kocon.

Nog geen feest

Direct nadat duidelijk is dat de spelers van Mounds View hebben gewonnen, barst er een feestje los. Maar één speler van de winnende school doet niet mee.

Ty Koehn gaat eerst naar de speler die net verloren heeft, en troost hem. Het is allemaal te zien op beelden die op Twitter zijn gezet:

Maar het verhaal krijgt een staartje. Het blijkt dat de twee spelers geen vreemden van elkaar zijn. Ze kennen elkaar al sinds hun jeugd, meldt de lokale krant Star Tribune.

Ze hebben vroeger in hetzelfde team gespeeld. Omdat ze op verschillende scholen zitten, nemen ze het nu tegen elkaar op.

Meer op rtlnieuws.nl:

RTL Nieuws
`