Opmerkelijk

Vraagtekens bij 'nepwenkbrauw' Canadese premier Justin Trudeau

11 juni 2018 09:08 Aangepast: 11 juni 2018 14:11
Op de beelden zou het lijken alsof de wenkbrauwen van Trudeau eraf vallen. Beeld © Screenshot Twitter

"Heeft Justin Trudeau nepwenkbrauwen?" Dat is de bizarre vraag die op Twitter rondzingt, nadat een filmpje verscheen van de Canadese premier waarop het lijkt alsof er iets geks aan de hand is met zijn wenkbrauwen.

Wie de naam van de Canadese premier intikt in Google, krijgt daar inmiddels meteen de suggestie 'eyebrows' bij. Op Twitter verscheen na afloop van de G7-top een filmpje, waarop het volgens sommigen lijkt alsof één van de wenkbrauwen van Trudeau eraf valt.

Gezichtsbedrog?

Hoewel sommigen ervan overtuigd zijn dat de wenkbrauwen van Trudeau nep zijn, duiken er steeds meer andere verklaringen op. Zo zou de onderkant van Trudeaus wenkbrauwen nu eenmaal dikker zijn dan de bovenkant, waardoor het kan lijken dat de wenkbrauwen eraf vallen.

'Slechte lichtinval'

Volgens Buzzfeed kloppen de geruchten over de 'nepwenkbrauwen' niet . Zij deelden een video van hetzelfde fragment van de toespraak, maar vanuit een ander standpunt gefilmd.

Daarop is niets geks te zien aan de wenkbrauwen van Trudeau. De site noemt een 'slechte lichtinval' de oorzaak van het gezichtsbedrog.

Meer op rtlnieuws.nl:

`