Opmerkelijk

Melissa vindt slak in zak voorgewassen sla van Albert Heijn

08 juni 2018 21:49 Aangepast: 09 juni 2018 14:43
Melissa en haar vriend vonden een levende slak in hun zak sla. Beeld © Getty Images

Je zal tijdens het eten van je sla maar ineens een levende slak op je bord aantreffen. Het overkwam de Vlaamse Melissa (24), die het beestje in haar zak voorgewassen veldsla van de Albert Heijn vond.

De vrouw had een zak veldsla gekocht bij de Albert Heijn in het Belgische Sint-Niklaas om te eten bij een braadkip. "Mijn vriend en ik zaten aan tafel toen we plots een slak tussen de sla zagen bewegen", vertelt Melissa tegen Het Laatste Nieuws. "Ze viel eerst niet op door de donkere kleur van de rode bladsla, maar plots kwam ze uit haar huisje gekropen."

Omdat op de verpakking stond dat de sla al drie keer met ijswater gewassen is, ging Melissa ervan uit dat zij de sla niet nogmaals hoefde te wassen. "Bij het opwarmen van de kip en het toevoegen van tomaatjes en een dressing heb ik niets gemerkt." 

Nadat ze de slak heeft vrijgelaten in de natuur, nam ze contact op met Albert Heijn. Die hebben haar nog geen reactie gegeven. Inmiddels kan Melissa wel weer lachen om het voorval, zegt ze. Maar voorlopig hoeft ze geen kant-en-klare sla meer.

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`