Opmerkelijk

Leen Bakker hoeft spotgoedkope hoogslapers niet te leveren

02 oktober 2017 10:27 Aangepast: 02 oktober 2017 13:48
Beeld © ANP

Leen Bakker hoeft de hoogslapers die per ongeluk op de website voor 24 euro werden aangeboden, niet te leveren voor die prijs. Het bureau dat namens de klanten een kort geding had aangespannen heeft van de rechter geen gelijk gekregen.

Leen Bakker was in een juridische strijd verwikkeld met haar klanten, nadat de winkel een hoogslaper voor de verkeerde prijs op hun website hadden gezet. Het bed kost normaal 319 euro, maar werd door een fout met 90 procent korting aangeboden. 

Zeker nadat berichten daarover op sociale media verschenen kreeg het bedrijf duizenden orders binnen. Leen Bakker zei dat het ging om een technische fout, en annuleerde al de orders. En nu heeft de rechter dus gezegd dat ze die bedden ook niet hoeven te leveren. 

Bodemprocedure

De rechter liet nog wel ruimte voor de mensen die het bed besteld hadden voordat op grote schaal op Facebook en Twitter werd gedeeld dat het om een prijsfout ging. Het juridisch adviesbureau gaat met die, relatief kleine, groep in overleg om te bepalen of een bodemprocedure zin heeft.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore