Ga naar de inhoud
Opmerkelijk

'Horrorhuis' in Vlissingen is verkocht

De badkamer van het huis. Beeld © Funda

Het 'Horrorhuis van Vlissingen', zo werd het totaal verwaarloosde herenhuis genoemd toen het begin deze zomer op funda verscheen. De makelaar waarschuwde zelfs dat bezichtiging op eigen risico was maar iemand durfde het aan: het pand is namelijk verkocht.

Een overwoekerde tuin, extreem vies sanitair en muren die al jaren niet meer zijn onderhouden. Van buiten ziet het monumentale pand aan de Molenstraat er mooi uit, maar eenmaal binnen wordt duidelijk dat alles aangepakt moest worden. Het was dan ook niet verrassend dat de foto's van het huis al snel het internet over gingen.

Eerlijk

Veel mensen waren geschokt over de erbarmelijke staat van het huis en buren vonden dat de makelaar het huis eerst had moeten opruimen. Maar de makelaar koos juist voor de eerlijke weg en liet het huis zien zoals het was, inclusief waarschuwing dat een eventuele koper bereid moest zijn alle risico's op zich te nemen.

Dat wordt klussen

En diegene bleek er te zijn, het huis is namelijk verkocht. Het pand stond te koop voor 67.500 euro, de makelaar wil niet zeggen voor welk bedrag het van de hand is gedaan. Ook is niet duidelijk wie het huis heeft gekocht, maar diegene zal vast nog wel een tijdje aan het klussen zijn.

De meeste foto's van het pand zijn inmiddels van de huizensite afgehaald, maar hierbij een kleine impressie van dit bijzondere huis.

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Bron: Funda

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks livestreams, artikelen, video's en foto's.