Nederland

Dotan zit naast Dotan-fan in vliegtuig: 'Ze heeft niets door'

01 augustus 2017 07:40 Aangepast: 02 mei 2018 20:44
Dotan. Beeld © ANP

"Het maakt me rustig", zegt een meisje naast Dotan in het vliegtuig. Ze heeft het over de muziek die ze luistert. Zíjn muziek.

De twee zitten urenlang naast elkaar, maar op geen enkel moment heeft het meisje door dat het Dotan is op de plek naast haar. "Het is raar en fijn tegelijk. Helemaal nu ze me net heeft gevraagd wat ik in mijn leven allemaal doe", twittert Dotan.

Update 14-04-2018:

Uit uitgebreid onderzoek van de Volkskrant blijkt dat Dotan op sociale media gebruik maakte van veel nepaccounts om zo zijn eigen succes te vergroten. Ook bleek dat hij dit verhaal verzonnen heeft, net zoals een verhaal over een ontmoeting met een doodzieke fan.

'Ik deed alsof ik nog nooit van hem gehoord had'

De zanger kan het niet laten een beetje te vissen. Hij vraagt aan het meisje wat ze luistert. "Ze zei 'Dotan', zonder met haar ogen te knipperen. Ik deed alsof ik nooit van hem gehoord had", schrijft hij. Even later wil de zanger weten hoe ze de muziek ontdekt heeft. Zij: "Ik hoorde het op mijn favoriete tv-show."

Maar het meest vreemde moment moet nog komen. Vlak voor de landing laat het meisje Dotan namelijk horen hoe zijn muziek klinkt. "Is het niet prachtig?", vraagt ze. Zijn antwoord: "Uhmm."

Idee van Helga van Leur

Tijdens de trip hebben veel volgers van Dotan ideeën over hoe hij de situatie moet afhandelen. Uiteindelijk volgt hij het advies van Helga van Leur op. De ex-weervrouw schreef dat hij het meisje een briefje moest geven als hij uit het vliegtuig stapte.

Dotan: "Ik wilde deze ervaring niet ruïneren of haar op welke manier dan ook voor schut zetten. Het gaat om de muziek en dit was het grootste compliment ooit. Het klinkt misschien als een cliché, maar deze momenten motiveren me om door te gaan. Morgen weer naar de studio!"

Meer op rtlnieuws.nl:
Dotan: Ik ben bezig met nieuwe muziek

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore