Ga naar de inhoud
Nederland

1 april? Deze verhalen nemen we met een korreltje zout

De 1 aprilgrap van Ola verliep niet helemaal zoals gepland. Beeld © Ola

Het land was in rep en roer toen Ola bekendmaakte dat het raket-ijsje zou verdwijnen. Heel even dan. Nog dezelfde dag bleek al dat het om een voortijdige 1 aprilgrap ging. Ook de volgende verhalen nemen we voor de zekerheid met een korreltje zout.

Smoothie van placenta
Na de geboorte van haar dochtertje besloot Willeke Lenneman (26) haar moederkoek niet weg te gooien, maar er een smoothie van te smaken. "Van de overige placenta heeft mijn moeder samen met de kraamhulp hachee gemaakt", vertelt ze tegen Vrouw. "Ze was razend enthousiast. In haar 37-jarige carrière als kraamhulp had ze nog nooit gekookt met een placenta. Mijn vriend nam ook zonder nadenken een hap van de hachee. 'Waarom niet? Vlees is toch vlees?', is wat hij zei. Hij vond het écht lekker." Dat moet haast wel een grap zijn, toch?

NS zoekt een backpackende e-onderzoeker
Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is dat meestal ook het geval, luidt een bekende tegeltjeswijsheid. De NS is op zoek naar een backpackende e-onderzoeker om klantonderzoek te doen 'naar reis- en stationsbeleving'. Je bepaalt zelf welke metropolen je gaat verkennen en in welke volgorde. Alle onkosten worden gedekt. "Daarnaast ontvang je een maandsalaris van € 2.000,- o.b.v. 36 uur (inclusief onregelmatigheidstoeslag en gevarengeld)." Hmm...

Baby Feye Noord
Esther en Carlo uit Capelle aan den IJssel zouden hun zoon Feye Noord Driessen hebben genoemd. Het jochie kwam op 25 januari ter wereld en sinds ze de naam wereldkundig maakten, krijgen de ouders bakken kritiek over zich heen. Vader Carlo vertelt in Feyenoord Magazine dat ze hun kind eerst Feye Noor wilden noemen, want de D stond al in zijn achternaam. "Maar Feye Noor klopt gewoon niet. Als ik die -d er niet achter had gezet, had ik het over vijftien jaar van Feye te horen gekregen. Als je het doet, moet je het goed doen." Waarvan akte.

Slapen tussen de haaien
Airbnb verloot een slaappartijtje in het Paris Shark Aquarium. De gelukkige winnaar mag logeren in een tank met drie miljoen liter water, in het gezelschap van 35 haaien. Gezellig, niet? De wedstrijd loopt nog tot 3 april. Wij voelen nattigheid.

Chip je kind
Media Markt komt met dé oplossing voor wegrennend grut: een chipper. Daarmee voorzie je je kind pijnloos en onzichtbaar van een Tag & Trace-microchip en kun je op je smartphone precies zien waar je kind rondloopt. Geloof jij het?

 

Ken je dat? Zit je net lekker op een terrasje, rent je kind weg! Jij in paniek, want binnen 5 seconden is hij compleet...

Geplaatst door Media Markt NL op woensdag 30 maart 2016

 

Wees op je hoede vrijdag, want voor je het weet tuin je er weer in.

Kom jij deze week ook een leuke 1 aprilgrap tegen? Laat het ons weten en mail: oproep@rtl.nl

Meer op rtlnieuws.nl:

Bron: RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore