Ga naar de inhoud
Nederland

Joling heeft geen spijt van Prince-tweet: 'Lekker belangrijk wat anderen vinden'

Ook al viel half Nederland over de Prince-tweet van Gerard Joling, spijt heeft de zanger absoluut niet. "De tweet was juist positief bedoeld. Sociale media zijn nu eenmaal een grote beerput van ellende."

'Prince een groot artiest en legende overleden. Ik zal nooit vergeten dat hij ooit aanwezig was bij een optreden van mij in Amsterdam #Prince", twitterde Gerard gisteravond.

Verzet
De manier waarop hij zijn verdriet uitte, stuitte op veel verzet. 'Toch knap. Sneller dan een Formule 1 wagen in een U-bocht het overlijden van Prince draaien zodat het over jezelf gaat', twitterde Reynold. En ook veel BN'ers sprake schande van de tweet.

"Gerard ziet helemaal geen kwaad in zijn tweet. Je hebt maar 140 tekens en Gerard wilde graag een persoonlijke herinnering van Prince delen", laat manager Wino Omzigt weten. "Hij was vooral heel trots dat Prince bij een optreden van hem was wezen kijken." Dat was in 1987. Vier liedjes lang heeft Prince vooraan gestaan bij Jolings optreden. 

Lekker belangrijk
Volgens de manager trekt Geer zich weinig aan van de kritiek. "Sociale media is een grote beerput van ellende. Wat een ander roept, kan hem weinig schelen. Lekker Belangrijk."

Gerard Joling was overigens groot fan van Prince. Hij heeft hem meerdere keren ontmoet. "Gerard vindt Prince een van de beste artiesten die er is. Een multitalent waar je heel veel van kon leren." 

Meer op rtlnieuws.nl: