Ga naar de inhoud
Nederland

Peuter in Brabant verslikt zich in pannenkoek en overlijdt

Het pannenkoekenhuis in Noord-Brabant waar zaterdag een peuter overleed (Archieffoto). Beeld © Facebook / Pannenkoekenhuis De Familie Suykerbuyck

Een tragisch ongeval in een pannenkoekenrestaurant in het Brabantse Borkel en Schaft. Een meisje van anderhalf verslikte zich afgelopen zaterdag bij het eten van een pannenkoek. Ondanks pogingen om de peuter te reanimeren is ze ter plekke overleden.

Het meisje zou zich bij het eten van een pannenkoek verslikt hebben en zou daarna te lang zonder zuurstof zijn geweest.

Medeleven

"We hebben alles gedaan wat we konden, maar het mocht niet baten", zegt een medewerker van Pannenkoekenhuis De Familie Suykerbuick tegen RTL Nieuws. "Het is een tragisch ongeluk. Ons medeleven gaat uit naar de familie van het meisje."

De personeelsleden van het restaurant zijn flink van slag door het voorval. "Degenen die erbij waren zijn erg geschrokken en krijgen hulp aangeboden", zegt een medewerker van het restaurant.

'Brute pech'

De eigenaar van het restaurant zegt tegen Omroep Brabant dat het ongeluk 'brute pech' was, maar dat er met de pannenkoek niets mis was.

Het restaurant heeft na het overlijden van het meisje geen contact meer gehad met de ouders, maar staat daar wel voor open.

Meer op rtlnieuws.nl:

Bron: RTL Nieuws
Meer over