Ga naar de inhoud
Nog geen aanhoudingen

Ontvoerde Haagse man gevonden in België, ontsnapt uit woning

De Vigelandstraat in Den Haag, waar Navaradnam werd ontvoerd. Beeld ter illustratie. Beeld © Google

De 27-jarige Lakshan Navaradnam uit Den Haag, die sinds eind november werd vermist en mogelijk was ontvoerd, is ontsnapt uit een huis in België. Daar werd hij tegen zijn wil vastgehouden. De politie stelt dat Navaradnam in goede gezondheid verkeert.

Hij zou zijn ontvoerd vanwege een conflict over een grote hoeveelheid gestolen cocaïne van criminelen uit Amsterdam, Vlaardingen, Rotterdam, Den Haag en Dubai, meldt Het Parool. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht.

Criminelen onder druk

De ontvoering zou als doel hebben gehad om de criminelen die de cocaïne hadden gestolen, onder druk te zetten. De dag van de ontvoering, 26 november, werd een video verstuurd waarop Navaradnam geblinddoekt in een auto zat.

Grote
Lees ook:
Grote zoektocht naar man (27) na 'mogelijke vergisontvoering'

Het onderzoek naar de ontvoering is volgens de politie 'in volle gang' in samenwerking met de Belgische autoriteiten. De politie is nog steeds op zoek naar mogelijke getuigen.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update