Ga naar de inhoud
Opsporing Verzocht

Grote zoektocht naar man (27) na 'mogelijke vergisontvoering'

De 27-jarige Lakshan Navaradnam. Beeld © Politie

Waar is Lakshan Navaradnam? De politie in Den Haag is 'dringend' op zoek naar de 27-jarige man en vermoedt dat hij tegen zijn wil ergens wordt vastgehouden. Volgens De Telegraaf zou het om een vergisontvoering gaan die te maken heeft met het drugscircuit.

Lakshan, die uit Den Haag komt, werd afgelopen zondag rond 10.30 uur voor het laatst gezien, in zijn woonplaats in de buurt van de Vigelandstraat. Daarna heeft niemand meer wat van hem vernomen en is hij opgegeven als vermist, zo laat de politie weten.

De politie noemt de vermissing 'zorgelijk' en is een grootschalige opsporingsactie gestart. Ook roept de politie getuigen of mensen die iets weten op zich te melden.

Tot
Lees ook:
Tot drie jaar cel voor daders vergisontvoering Cruquius

"Het is nog niet duidelijk wat er eergisteren precies is gebeurd", zo laat de politie op de site weten. De man heeft zijn woning die zondag in een zwartkleurige Volkswagen Polo verlaten, met het kenteken X-254-GJ. Ook de auto is spoorloos.

'Geblinddoekt in auto'

De Telegraaf schrijft dat er een filmpje is waarin de Lakshan geblinddoekt in een auto zit. "In het filmpje zou worden gezegd dat de ontvoering te maken heeft met een partij van duizend kilo cocaïne die onlangs in de haven van Antwerpen verdween", aldus de krant.

Vanavond wordt er in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak.