Ga naar de inhoud
Locatie blijft gesloten

Overleden meisje (3) bij kinderopvang was dochter van medewerker

De politie doet onderzoek naar de dood van het meisje in Den Bosch. Beeld © ANP

Het 3-jarige meisje dat gisteren overleed bij een kinderopvang aan de Empelseweg in Den Bosch, was de dochter van een van de medewerkers van de opvang. Dat laat directeur Marjolijn van der Spek van kinderopvangboerderij 't Goudvisje in een verklaring weten, meldt Omroep Brabant. De locatie blijft vandaag gesloten.

Het 3-jarige meisje werd gisteren rond 13.00 uur op het buitenterrein van het kinderdagverblijf gevonden. Ze was volgens de politie toen niet meer aanspreekbaar. Hulp mocht niet meer baten. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie doet daar onderzoek naar.

De directie van de kinderopvang spreekt van een ongeluk. "Met heel veel verdriet hebben wij onze ouders geïnformeerd dat een dochter van een van onze medewerkers is overleden door een noodlottig ongeval op een van onze opvanglocaties in Empel", zo meldt Van der Spek.

"Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar de ouders, familie en nabestaanden die door dit onvoorstelbare verlies zijn getroffen. Ons team en onze organisatie leven enorm met hen mee."

Elkaar steunen

In de verklaring vraagt de directeur 'iedereen om elkaar te steunen' en rekening te houden met de gevoelens van betrokkenen. "Onze oprechte condoleances aan de ouders, familie en nabestaanden."

Meisje
Lees ook:
Meisje (3) overleden bij kinderopvang in Den Bosch